Produsele congelate sunt deseori mai bune

08/02/2023
de către Carmen Anton

Simple şi bune: aşa pot fi apreciate în mare produsele congelate. Căci fructele şi legumele conțin mulți micronutrienți doar dacă sunt proaspăt culese și consumate imediat. Prin transport, depozitare şi preparare se pierd vitamine valoroase. Chiar şi în frigider, spanacul îşi pierde în decurs de două zile în jur de o treime din conținutul de vitamine. 

Datorită prelucrării ulterioare rapide, produsele congelate conțin deseori mai multe vitamine - deci puteți să le cumpărați cu încredere.

În cele mai multe cazuri, legumele și fructele destinate congelării sunt culese în punctul optim de coacere, după care sunt congelate. Procesul de congelare captează toate proprietățile nutriționale ale alimentelor. Din moment ce le decongelăm, înseamnă că le vom consuma imediat după decongelare, deci nutrienții nu au timp să se piardă.

De exemplu, mazărea congelată și spanacul pot fi mai bogate în vitamina C față de alternativele necongelate, cumpărate și depozitate câteva zile.

Alimentele congelate, atât timp cât rămân congelate, se pot păstra pe termen nedefinit. Se recomandă consumul acestora în decurs de 6-8 luni, în funcție de produs, din considerente de gust și calitate, și nu de siguranță. Cu toate acestea, alimentele congelate nu ar trebui păstrate mai mult de 2 ani, deoarece, după o asemenea perioadă lungă de timp, anumiți nutrienți, vitamine și minerale se pot deprecia, în mod organic.

Alimentele congelate sunt sănătoase, așadar, dacă sunt corect congelate, rapid și la temperaturi foarte scăzute. Din tot ce găsim în megacongelatoarele comerciale, primele alimente pe cale le putem alege fără să ezităm sunt fructele și legumele. De multe ori sunt mai ieftine decât cele proaspete, sunt disponibile tot timpul anului și pot fi păstrate mai mult timp.

În lipsa celor proaspete, sunt considerate de nutriționiști un bun compromis pentru o alimentație sănătoasă. Cu condiția să fie alternate cu cele proaspete și ca ele să fie fost congelate în stare cât mai proaspătă, eventual în ziua recoltării.

Poti adauga o ceasca de fructe congelate in iaurt sau lapte obtinand astfel bauturi racoritoare minunate.

De asemenea, poti avea un mic dejun sanatos sub forma de shake proteic in care poti adauga fructe congelate.

CAPSUNI - Formula 1 Shake

SHAKE-UL FORMULA 1 Herbalife este o masa sanatoasa si gustoasa, care asigura un echilibru excelent între proteinele din soia si lapte, micronutrientii esentiali precum si plantele si ingredientele botanice. Cu 220 kcal per porţie, reprezintă o masă sănătoasă într-un pahar. Produsul Formula 1 Herbalife se foloseste pentru a pierde în greutate

UTILIZARE

  • Bucură-te de shake-ul Formula 1 în fiecare zi ca masă sănătoasă. Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi).

Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Pentru o alimentaţie sănătoasă: înlocuiţi o masă pe zi cu un shake Formula 1 și consumaţi două mese echilibrate în nutrienţi. Shake-ul înlocuitor de masa numarul 1 în lume.

Cu fundament stiinific: Studiile clinice au aratat ca un consum zilnic de shake-uri înlocuitoare de masa, ca parte a unei diete cu numar limitat de calorii, împreuna cu exerciii fizice moderate, va ajuta sa va controlati greutatea. Shake-ul F1 este alternativa sanatoasa si convenabila la un mic dejun, prânz sau cina cu multe calorii. Bogate în proteine din soia si produse lactate, shake-urile Formula 1 reprezinta o optiune ideala, daca urmaresti sa îti cresti masa musculara, atunci când sunt asociate cu sport. Disponibil si în varianta F1 Fara alergeni – fara lactoza, soia sau gluten. Recomandat vegetarienilor, respectati instructiunile de preparare.

TRANSPORT GRATUIT pentru Formula 1 Herbalife

comanda online https://www.programslabire.ro/capsuni-formula-1-shake.html

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu