Fructe de padure Formula 1 Shake

189.00 RON
4470
În afara stocului

 Taransport gratuit

 Produs Original Herbalife

 Consultanță: 0720 018 305

Formula 1 Fructe de pădure este un produs avantajos care ofera gust și nutriție, totul într-un shake. Cu un amestec perfect de proteine de înaltă calitate, fibre, vitamine și minerale, nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor!

Obține nutrienții de care are nevoie corpul tău, fără să renunți la preferințele tale sau cerințele impuse de dietă.

Shake-ul F1 cu aromă de fructe de pădure este produs din ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, coloranți și arome artificiale.

Bogat în proteine care contribuie la creșterea masei musculare, Formula 1 este un înlocuitor de masă care conține micro și macro nutrienți esențiali și extracte din plante. Savurează shake-ul Formula 1 ca un mic dejun nutritiv, prânz sau cină pentru a sprijini obiectivele pentru un stil de viață activ și un control eficient al greutății corporale*. Shake-ul Formula 1 conține 25 de vitamine și minerale, inclusiv vitamina D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Beneficii Principale:
- 225 kcal per porție 18 g de proteine per porție, care contribuie la creșterea masei musculare
- 4 g de fibre per porție
- Conține cel puțin 38% din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale per porție, inclusiv crom care ajută la menținerea nivelului normal al concentrațiilor de glucoză din sânge.


Ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, fără coloranți, cu aromă naturală

*Susținut științific: studiile clinice arată că înlocuirea unei mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masă contribuie la controlul greutatii si menținerea greutății după pierderea în greutate.

Frecvent cumparate impreuna

P-100
189.00 RON
SHAKE-UL FORMULA 1 Herbalife este o masa sanatoasa si gustoasa, care asigura un echilibru excelent între proteinele din soia si lapte, micronutrientii...
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
În stoc
+