De ce Herbalife?

Eficienta produselor Herbalife este dovedita de cercetarile stiintifice publicate, precum si de rezultatele obtinute de milioanele de clienti Herbalife. In spatele elaborarii produselor Herbalife sta o baza stiintifica puternica – un laborator stiintific de cercetare propriu, parteneriat cu centre stiintifice din diferite tari, o echipa internationala de cercetatori de renume, printre care laureatul premiului Nobel Luis Ignarro.

In anul 2008 compania a sponsorizat 112 evenimente sportive de nivel mondial, inclusiv campionii Olimpiadei 2008 si chiar echipe sportive precum echipa de fotbal LA Galaxy, din componenta careia face parte si David Beckham. Ei toti consuma produsele Herbalife si isi imbunatatesc performantele sportive. Herbalife desfasoara activitati Filantropice in toata lumea. Proiectul “Casa Herbalife” este unul care acorda ajutor caselor de copii si altor institutii pentru copii in ceea ce priveste imbunatatirea alimentatiei copiilor. In momentul de fata este viabil in 38 de tari ale lumii.

Herbalife oferă soluții și produse pentru un stil de viață și alimentație corecte și sănătoase, nutriție echilibrată și controlul greutății corporale. Soluții adaptate la ritmul și provocările stilului de viață modern. Produse care ajută la menţinerea unor niveluri normale de energie și vitalitate, suplimente nutritive personalizate care completează carențele nutritive ale dietei moderne și vă ajută să vă menţineţi starea de sănătate şi forma fizică. De asemenea, Herbalife vă oferă produse de Nutriţie Externă sau de îngrijire personală.

Aceste produse sunt prezente pe piaţa din România de mai bine de 15 ani, iar sprijinul și informațiile oferite de către Consultantul de Nutriție vă ajută să faceți cele mai bune alegeri și să adaptați programele la nevoile personale. Produsele noastre extraordinare sunt create pe baza unor cercetări știinţifice consistente. Herbalife se dedică dezvoltării de produse inovative şi eficiente care sunt în acord cu cele mai înalte standarde de cercetare, dezvoltare, calitate și producţie din industrie.

Ca o dovadă în plus a dedicării noastre pentru calitate și integritate știinţifică, Herbalife a înfiinţat un Comitet Consultativ de Nutriţie, alcătuit din experţi de top din domeniul nutriţiei și al sănătăţii, comitet din care fac parte și Profesorul* David Heber (Președintele NAB) și laureatul Premiului Nobel, Louis Ignarro¹.

În 2003 Herbalife a susţinut înfiinţarea Laboratorului de Nutriţie Moleculară și Celulară Mark Hughes, din cadrul Centrului pentru Nutriţie Umană al UCLA², cu scopul de a studia o mare varietate de componente care se regăsesc în plante, precum şi efectele acestora asupra sănătăţii umane, pentru a asigura astfel dezvoltarea celor mai bune produse.

Un stil de viaţă sănătos și activ începe cu o nutriţie echilibrată care furnizează organismului nostru nutrienţii esenţiali, necesari pentru buna funcţionare a acestuia și permit menținerea greutății normale a corpului. Herbalife oferă produse cu formule unice, care conţin proteine de origine vegetală, carbohidraţi şi grăsimi sănătoase, vitamine, minerale, fibre şi plante pentru a asigura o nutriţie inteligentă, echilibrată de-a lungul întregii zile.