Program rapid de slabire cu Thermo Complete 3-4 kg

480.00 RON
Pentru ea si el
PS-417
În stoc
+
 • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program rapid de slabire, este programul de slabire Herbalife pentru persoanele care doresc sa slabeasca rapid 3-4 kg. Acest program de slabire ajuta la topirea grasimilor din corp.
Vedeta acestui program de slabire este Thermo Complete. Acest produs este elaborat pentru programul de slabire.
P
rodusul Thermo Complete topeste grasimile din corp.

Pachetul contine 4 produse:

 • 1 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.

 • 1 buc. Cell Activator
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferii sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.
   
 • 1 buc. Thermo Complete
  Utilizare: Luaţi una sau două tablete de două ori pe zi, la jumătatea dimineţii şi a amiezii. Herbalife Thermo Complete conţine cofeină pentru a creşte vigilenţa mentală, ajutând la îmbunătăţirea concentrării şi a stării de agilitate.

 • 1 buc. Formula 2
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.