Program mediu de slabire cu Herbalife 4-8 kg

632.00 RON
Pentru ea si el
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
PS-014
În stoc
+
 • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program mediu de slabire Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca doar 4-8 kg. Acest program mediu Herbalife este pentru o perioada de 30 de zile. Daca doriti sa slabiti mai mult este necesar un alt program de slabire mai avansat.

Pachetul contine 6 produse:

 • 2 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
 • 1 buc. Formula 2
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
 • 1 buc. Cell Activator
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.
 • 1 buc. Thermojetics Galben
  Utilizare: Cate doua tablete pe zi, ca supliment alimentar. Pot fi luate in orice moment al zilei sau al noptii. Thermojetics Galben te ajuta la inhibarea enzimelor care transforma caloriile in grasime.
 • 1 buc. Fibre si Plante Herbalife
  Utilizare: Luaţi câte două tablete la fiecare masă, de trei ori pe zi. Nu mai este nevoie să faci eforturi să consumi suficiente fibre fiindcă poţi ajunge la necesarul zilnic cu ajutorul acestui supliment de fibre si plante Herbalife. Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.