Program mediu de slabire cu Herbalife

642.00 RON
Pentru ea si el
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
PS-014
În stoc
+
 • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program mediu de slabire Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca. Acest program mediu Herbalife este pentru o perioada de 30 de zile. Daca doriti sa slabiti mai mult este necesar un alt program de slabire mai avansat.

Serviciile de care beneficiezi la acest pachet de produse timp de 30 zile sunt:

- Idei de mese si gustari sanatoase
- Lista de cumparaturi
- Monitorizare si ghidare personala
- Conectare la comunitatea online
- Conectarea in Maratonul Transformarii (concept online de monitorizare si sprijin zilnic)
- Ore de educatie nutritionala pe zoom
- Webbinarii de nutritie sustinute de specialisti in domeniu
- Ateliere de gatit sanatos pe zoom
- Materiale educative
- Programe de loialitate

Pachetul contine 6 produse:

 • 2 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
 • 1 buc. Formula 2
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
 • 1 buc. Cell Activator
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.
 • 1 buc. Fibre din mar si ovaz
  Utilizare: Ca o bautura (prin dizvolvarea unei portii de 25g in 150 ml apa ) sau poate fi adaugata in shake-ul de Formula 1. Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.