Program mediu de slabire cu Herbalife

639.00 RON
Pentru ea si el
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
PS-014
În stoc
+

 Taransport gratuit

 Produs Original Herbalife

 Consultanță: 0720 018 305

Program mediu de slabire Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca. Acest program mediu Herbalife este pentru o perioada de 20-30 de zile. Daca doriti sa slabiti mai mult este necesar un alt program de slabire mai avansat.

Pachetul contine 4 produse:

  • 2 buc. Formula 1
    Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 11 arome.
  • 1 buc. Formula 2
    Utilizare: O tabletă de doua ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
  • 1 buc. Fibre din mar si ovaz
    Utilizare: Ca o bautura (prin dizvolvarea unei portii de Fibre in 25g in 150 ml apa ) sau poate fi adaugata in shake-ul de Formula 1. Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.