Program complet de slabire cu Herbalife

1,105.00 RON
Pentru ea si el
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
PS-018
În stoc
+
 • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program complet de slabire cu Herbalife pentru obezitate, este programul de slabire pentru persoanele cu surplus mare de greutate si doresc sa slabeasca. Acest program de slabire ajuta la topirea grasimilor din corp. Acest program complet Herbalife este pentru o perioada de 30 de zile.

Serviciile de care beneficiezi la acest pachet de produse:

- Idei de mese si gustari sanatoase
- Lista de cumparaturi
- Monitorizare si ghidare personala
- Conectare la comunitatea online
- Conectarea in Maratonul Transformarii (concept online de monitorizare si sprijin zilnic)
- Ore de educatie nutritionala pe zoom
- Webbinarii de nutritie sustinute de specialisti in domeniu
- Ateliere de gatit sanatos pe zoom
- Materiale educative
- Programe de loialitate

Pachetul contine 8 produse:

 • 2 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
   
 • 1 buc. Formula 2
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
   
 • 1 buc. Cell Activator
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.
   
 • 1 buc. Fibre din mar si ovaz
  Utilizare: Ca o bautura (prin dizvolvarea unei portii de 25g in 150 ml apa ) sau poate fi adaugata in shake-ul de Formula 1. Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.

 

 • 1 buc. Ceai Instant Herbalife pe Bază de Plante 100 g cu aroma Naturala
  Utilizare: Amestecaţi o jumătate de linguriţă de ceai instant Herbalife (aprox 1,7g) în 250ml de apă caldă sau rece. Ceaiul Instant pe Bază de Plante este o băutură revigorantă ce poate fi consumată independent sau în timpul meselor şi conţine doar 6,2 calorii per porţie. un mod minunat prin care îţi poţi asigura cantitatea de lichide necesară.
   
 • 1 buc. Thermo Complete
  Utilizare: Luaţi una sau două tablete de două ori pe zi, la jumătatea dimineţii şi a amiezii. Herbalife Thermo Complete conţine cofeină pentru a creşte vigilenţa mentală, ajutând la îmbunătăţirea concentrării şi a stării de agilitate.