Produs NOU: AloeMax conține 97% suc de Aloe Vera

05/08/2019
de către Carmen Anton
Aloe Max

Frunzele noastre de Aloe Vera culese manual sunt atent selecționate și preparate pentru a ne asigura că primești un produs de cea mai bună calitate. Facem tot ceea ce este necesar pentru a ne asigura că de pe plantațiile noastre în sticlele noastre, producția de Aloe depășeste standardele de calitate ale industriei. AloeMax este certificat de International Aloe Science Council și suntem mândri să arătăm dovada certificării pe etichetă, dovadă ce validează angajamentul nostru de a-ți furniza cea mai concentrată băutură Aloe Herbalife Nutrition.

Aloe Max conține 97% suc de Aloe Vera și nu are coloranți, îndulcitori și arome. De pe plantațiile noastre în paharul tău, savurează zilnic ca băutura ideală pentru planul tău de stare de bine și sănătate.

Beneficii Principale Conține 97% suc de Aloe Vera provenit din frunze întregi. Fără coloranți, îndulcitori sau arome Potrivit pentru vegani Doar 2 calorii per porție Sucul de Aloe este obținut prin presare la rece Certificat de International Aloe Science Council (IASC)

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu