Herbalife - Sfaturi pentru nutritie

23/05/2016
de către Carmen Anton

Sfat pentru dietă

Probabil ați mai auzit aceste sfaturi și înainte, dar uneori este greu să vă dați seama cum le puteți aplica la obiceiurile dumneavoastră alimentare de zi cu zi. Susan Bowerman are niște sfaturi pentru a vă ajuta să puneți în practică ceea ce știți despre alimentație.

 

Consumați mai multe fructe și legume
Faceți în așa fel încât consumul lor să fi e convenabil - țineți un bol cu fructe proaspete pe masa din bucătărie și legume tăiate pe un raft în frigider. Dacă pregătirea lor vă consumă prea mult timp, puteți opta pentru fructe și legume gata tăiate și porționate și salate deja pregătite pentru consum.

  • Fructele și legumele congelate sunt nutritive și convenabile – puteți adăuga fructe congelate la shake-ul Herbalife Formula 1, sau le puteți dezgheța și adăuga în iaurturi, brânză de casă sau cereale.

 

Reduceți consumul de grăsimi
Alegeți lactate degresate – lapte, brânză de casă, iaurt – mai degrabă decât în versiunea grasă, și optați pentru pește și carne de pasăre mai degrabă decât pentru cărnuri

  • Grăsimile adăugate – sosuri, dressinguri, maioneză, unt, margarină – de asemenea se depun rapid, deci folosițile în cantități foarte mici sau găsiți alternative mai sărace în grăsimi.
  • Fiţi atenți la grăsimile ascunse – sunt cantități consistente de grăsime ascunse în alimente precum deserturile, gustările nesănătoase, pâine și produse de patiserie.

 

Reduceți consumul de zahăr
O mare parte din zahărul pe care îl consumăm vine din băuturi, deci alegeți apa, care nu are calorii, sau ceai pe cât de des posibil și limitați-vă consumul de sucuri de fructe.

  • Dacă apa simplă nu prea vă face cu ochiul, adăugați o felie de lămâie sau lime, sau un strop de Concentrat Herbal Aloe pentru un plus de aromă.
  • Faceți în așa fel încât fructele să devină desertul dumneavoastră și limitați cantitatea de alimente îndulcite pe care le cumpărați.

 

Consumați mai multe fibre
Fructele și legumele sunt surse excelente de fibre și când vă propuneți să consumați un fruct sau o legumă la fi ecare masă sau gustare, acest fapt vă poate ajuta să atingeți necesarul zilnic de fibre.

  • Fasolea și cerealele integrale sunt de asemenea o sursă foarte bună de fibre, deci încercați să adăugați niște fasole de la conservă în supe și salate.
  • Treceți la cereale integrale – orez brun, orz, quinoa, mei - și alimente din cereale integrale (pâine, paste, cereale cu un conținut de 100% cereale integrale). Consumați-le pe acestea mai degrabă decât versiunea lor rafinată, albă, pentru a vă crește consumul de fibre.

 

Aveți grijă la cantitatea de sare consumată
Majoritatea oamenilor consumă mult mai multă sare din alimentele procesate decât propriu-zis din solniță. Prin urmare, un pas foarte important este să consumați alimentele cât mai aproape de starea lor naturală, fără să fi e pregătite sau procesate.

  • Eliminați din cantitatea de carne procesată, care de cele mai multe ori conține cantități uriașe de sare, și mergeți pe tipuri de carne proaspătă și carne de pasăre care conțin foarte puțină sare în mod natural.
  • Ierburile, mirodeniile, ceapa, usturoiul și lămâia conferă un plus de aromă fără a fi nevoie de sare - și aveți parte și de un câştig nutritiv.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu