Herbalife h24

23/05/2016
de către Carmen Anton

Herbalife h24 este o gamă completă de produse pentru nutriția dedicată performanței sportive 24 de ore din 24. Am depășit standardele din industrie în ceea ce privește nutriția dinaintea, din timpul și de după antrenamente, pentru a te ajuta să te antrenezi, să te recuperezi și să performezi mai bine ca niciodată, cu tot sprijinul nutrițional de care ai nevoie în calitate de sportiv. Această gamă de produse se poate personaliza, astfel încât să poți determina care sunt nevoile tale zilnice, în funcție de nivelul de activitate și cerințele din timpul antrenamentelor.

DEZLĂNŢUIE-ŢI POTENŢIALUL
Vă prezentăm prima gamă de nutriţie care susţine performanţa sportivă 24/24 de ore. Bazându-se pe cele mai recente formule demonstrate ştiinţific, HERBALIFE 24 poate fi folosită de orice persoană care are un stil de viaţă activ – fie că aleargă de plăcere, merge la sală sau este sportiv de performanţă, HERBALIFE are toate produsele de care o persoană activă are nevoie pentru a se pregăti, antrena şi recupera.

CR7 Drive - Bautura hipotonica dezvoltata in colaborare cu Cristiano Ronaldo

11/07/2016
de către Carmen Anton
CR7 Drive

CR7 Drive este o băutură hipotonică dezvoltată în colaborare cu Cristiano Ronaldo, pe bază de carbohidraţi şi electroliţi pentru menţinerea performanţei de anduranţă în timpul exerciţiilor prelungite!

Perfectă pentru a fi consumată în timpul antrenamentelor sau a activităţilor sportive. Sub 100kcal per porţie pentru a te ajuta să controlezi aportul zilnic de calorii. Aromă uşoară şi revigorantă de fructe de Acai.

Comanda acum CR7 Drive Herbalife

Beneficii Principale
• Dezvoltată în colaborare cu Cristiano Ronaldo, unul din jucătorii de fotbal de elită, la nivel global.
• Băutură gustoasă și revigorantă destinată consumului în timpul antrenamentelor.
• S-a demonstrat că soluțiile pe bază de carbohidrați și electroliți ajută la susținerea performanței de anduranță.
• De asemenea îmbunătățesc absorbția apei în timpul exercițiilor.
• Mai puțin de 100kcal per porție pentru a te ajuta să controlezi aportul caloric zilnic

- Soluțiile pe bază de carbohidrați și electroliți contribuie la menținerea performanței în timpul exercițiilor îndelungate de anduranță. Soluțiile pe bază de carbohidrați- electroliți îmbunătățesc absorbția de apă în timpul exercițiilor fizice.

Mai multe detalii aici

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu