DESPRE ÎNLOCUITORII DE MASA HERBALIFE

20/11/2018
de către Carmen Anton
Formula 1 zmeura si afine herbalife

Se spune că starea ta de spirit de dimineață infl uențează modul în care decurge ziua, și deseori, dacă te trezești într-o dispoziție proastă dimineața, poate fi difi cil să îți schimbi această dispoziție pe parcursul zilei.

Același principiu se aplică și pentru micul dejun. Dacă alegi ca prima masă din zi să fi e una sănătoasă și foarte hrănitoare, este mult mai probabil să îți continui ziua pe drumul cel bun. Micul dejun îți asigură substanțele nutritive necesare pentru a-ți începe ziua, iar când te trezești este posibil ca nivelul glicemiei să fi e unul scăzut, ceea ce nu permite simțurilor organismului tău să funcționeze la cote maxime. Cantitatea recomandată de calorii pe care trebuie să le furnizeze un mic dejun sănătos este între 15 și 25% din aportul zilnic de energie. Acest interval variază în funcție de vârsta, sexul, necesarul de energie zilnic și stilul de viață al fi ecărei persoane.

Obiceiul de a lua micul dejun nu este o practică ușoară pentru majoritatea persoanelor.

Totuși, alegerea unor alimente adaptate nevoilor individuale va ajuta la încurajarea acestui obicei și la menținerea lui în timp.

Dacă ți s-a întâmplat vreodată, dimineața, să cauți frenetic cheile care pe care le aveai de fapt în mână sau rucsacul care era în spate, știi deja că la prima oră concentrarea ta nu e foarte bună.

De ce să nu îți începi ziua cu un shake sănătos? Shake-ul Formula 1 Zmeură și Afi ne este un produs fără îndulcitori artifi ciali, conține 23 de vitamine și minerale esențiale și este potrivit pentru vegetarieni.

FORMULA 1 HERBALIFE

CE ȘTIM...

Înlocuitorii de masă sprijină pierderea în greutate și menținerea greutății* prin controlul porției și oferă substanțele nutritive de care corpul nostru are nevoie la fiecare masă. Au un conținut ridicat de proteine, care ajută la menținerea și creșterea masei musculare. Sunt bogați în vitamine și minerale. Shake-urile înlocuitori de masă au un conținut ridicat de proteine, perfect echilibrate, îmbogățite cu vitamine și minerale, plus grăsimi.

Știai că? Adaugând 2 măsuri de Formula 1 Zmeură și Afi ne + 2 măsuri de Protein Drink Mix în apă, obții un mic dejun ideal și rapid.

** pentru controlul greutății: Înlocuirea zilnică a două mese principale cu înlocuitori de masă, într-un regim cu aport limitat de calorii, contribuie la pierderea în greutate. Pentru o alimentație echilibrată și menținerea greutății: Înlocuirea zilnică a două mese principale cu înlocuitori de masă, într-un regim cu aport limitat de calorii, contribuie la pierderea în greutate.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu