Am slabit 16 kg si am castigat competitia LEVEL10 pe Bucuresti

23/05/2016
de către Luca iustin

Locul 1 pe Bucuresti in competitia LEVEL10 powered by HerbalifeActive care a vizat obtinerea celor mai buni parametrii corporali intr-o perioada de 3 luni!

Competitia Level10 m-a inspirat foarte mult si m-a ajutat sa reiau bunul obicei de a face sport la 40 de ani asa cum obisnuiam la 20 de ani. Sunt plina de entuziasm si simt cum imi reiau tonusul acelor ani. Programul meu de imbunatatire a parametrilor corporali au vizat, bineinteles, scaderea in greutate, scaderea procentului de grasime corporala si cresterea procentului de masa musculara.

Pentru acest obiectiv am urmarit zilnic ca nutritia sa fie corecta astfel ca programul meu personalizat de control al greutatii consta in Shake Formula 1- inlocuitor de masa dimineata si seara, Cell Activator, Formula 2, Formula 3 Pudra Proteica Personalizata, Cell-u-loss, Fibre si Plante Aromate, Thermo Complete, Herbalifeline.

Din a doua luna de Level10 sesiunile de fitness au devenit mai intense odata cu cresterea fortei si tonusului muscular, fapt pentru care Rebuilth Strenght m-a ajutat foarte mult in recuperarea musculara post antrenamente. Acum fac sport de 3-4 ori pe saptamana , ma hidratez foarte bine, am gustari slab calorice iar mesele principale sunt reduse cantitativ insa calitative, pline de nutrienti cu o balanta foarte echilibrata intre carbohidrati, proteine si fibre.

Sunt convinsa ca putem lucra la versiunea noastra cea mai buna cu ajutorul nutritiei corecte, sportului, perseverentei si atitudinii pozitive.
Dupa 3 luni foarte competitive cu mine insami am realizat ca am devenit o versiune mult mai buna a mea si ma bucur sa aud ca ii inspir si pe cei din jurul meu. Am scazut in greutate - 6,2 kg, am redus procentul de grasime corporala cu -6,6%, am crescut procentul de masa musculara cu + 6,4%. In plus, am capatat un aspect general mult imbunatatit, tonus muscular si remodelare corporala! Multumesc Level10, multumesc Herbalife!

Carmen Anton Herbalife   Locul 1 Level 10 Herbalife - Carmen Anton

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu