Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

TOTUL DESPRE: SHAKE-URILE PROTEICE

28/01/2019
de către Luca iustin
SHAKE-URILE PROTEICE

Înlocuitor de masă care te ajută să pierzi în greutate
Cei care încearcă să slăbească, pot folosi un shake înlocuitor de masă Herbalife pentru a înlocui una sau două mese pe zi. În afară de faptul că este convenabil, shake-ul proteic are un conținut defi nit de calorii și este o porție controlată, ceea ce îți permite să controlezi mai ușor aportului caloric total zilnic.

O masă rapidă și echilibrată
Shake-urile proteice care sunt concepute ca înlocuitori de masă sunt excelente pentru persoanele care sar de obicei peste mese. Se prepară rapid, sunt convenabile și pot oferi o nutriție echilibrată atunci când timpul pentru pregătirea mesei este limitat.

Pentru a completa aportul de proteine
Un alt motiv pentru a lua în considerare consumarea shake-urilor proteice este acela de a crește aportul zilnic total de proteine, în cazul în care este difi cil să obții aportul necesar doar din mesele pe care le ai de-a lungul zilei. Când îți prepari propriul shake-ul proteic, poți ajusta cantitatea de proteine din acesta în funcție de nevoile tale.

Ca și "combustibil" înainte și după antrenament
Multe persoane folosesc shake-urile proteice după antrenamente, dar ele sunt utile și înainte de antrenamente. Cei care fac mișcare dimineața preferă deseori să consume o masă ușoară înainte, iar shakeurile proteice sunt o alegere potrivită.

Îmbunătățirea echilibrului alimentar
Un shake proteic Herbalife simplu e ca o coală albă. Îi poți adăuga orice ingrediente care te pot ajuta să îți atingi obiectivele de nutriție zilnică. E simplu să adaugi o porție de fructe sau legume, dar poți și să crești aportul de fi bre sau de grăsimi sănătoase, adăugând ingredientele corecte. 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu