Shake PRO 20 Select

247.00 RON
1660
În afara stocului

 Taransport gratuit

 Produs Original Herbalife

 Consultanță: 0720 018 305

PRO 20 Select oferit de Herbalife, este un shake delicios bogat în proteine care se prepară cu apă, are conținut scăzut de zahăr și furnizează nutrienți esențiali  necesari corpului tău. Fiecare porție conține 20g proteine, 6 g fibre și furnizează o treime din doza zilnică recomandată de 24 vitamine și minerale.

 

Beneficii Principale FARA ALERGENI
  • 20 g proteine per porție, contribuie la creșterea masei musculare.
  • Aproximativ 146 kcal per porție.
  • Bogat în fibre, 6 g per porție.
  • 30 % din consumul zilnic recomandat de 24 de vitamine și minerale, per porție
  • Vegetarian, nu conține îndulcitori sau coloranți artificiali, nu conține gluten și lactate
  • PRO 20 Select este este un shake ideal recomandat după antrenamente, deoarece te ajută să completezi nivelul nutrienților.

Savurează PRO 20 Select oricând în timpul zilei.  Deoarece conținutul se poate sedimenta, se recomandă ca înainte de utilizare, să se agite ușor recipientul. Amestecați 3 măsuri (42 g) de pudră cu 250 ml apă.

 

Cu o aromă naturală de vanilie, PRO 20 Select este o modalitate ideală de a obține proteine pe parcursul zilei. Meriți mai mult de la shake-ul tău! Crează orice combinație de rețete care îți vine în minte cu PRO 20 Select. Adaugă pur și simplu fructele, legumele și nucile tale favorite si amestecă-le. Pentru inspiraţie, accesează site-ul Share A Shake și explorează noile rețete delicioase cu PRO 20 Select reţete funcţionale create de Susan Bowerman. Crează-ți propriul shake original!

Cantitate: 15 portii Greutate: 630 grame 

 

Frecvent cumparate impreuna

P-100
189.00 RON
SHAKE-UL FORMULA 1 Herbalife este o masa sanatoasa si gustoasa, care asigura un echilibru excelent între proteinele din soia si lapte, micronutrientii...
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
În stoc
+