Sfaturi pentru o Nutritie Sanatoasa - Expertul în nutriție Herbalife Susan Bowerman

23/05/2016
de către Carmen Anton

Ați ajuns la un prag în pierderea în greutate? Încercați aceste sfaturi pentru a face cântarul să coboare din nou!

Una din cele mai frustrante perioade când slăbim este atingerea acelui punct în care nu mai reușim să dăm jos kilograme.
Totul pare să meargă bine și apoi, dintr-o dată, indiferent de ce faceți, vedeți că nu reușiți să mai schimbați ce arată cântarul.
Când descoperiți că pierderea în greutate stagnează, acest fapt este cunoscut sub numele de platoul pierderii în greutate și mulți dintre cei care țin o dietă descoperă că lipsa bruscă a oricărui progres devine extrem de frustrantă.

Expertul Herbalife în nutriție, Susan Bowerman, vă ajută să înțelegeți de ce scăderea în greutate poate stagna și vă oferă niște sfaturi pentru a vă asigura că puteți continua să vă atingeți scopurile, astfel încât greutatea dumneavoastră să înceapă să scadă din nou.

Cinci sfaturi pentru a trece peste pragul de scădere în greutate

1. Folosiți un jurnal pentru mâncare, astfel încât să puteți ține evidența caloriilor consumate – poate erați mai atenți când ați început dieta, cântărind și măsurând tot ceea ce mâncați – dar nu e posibil să fiți mereu la fel de corecți. Această practică vă va readuce pe calea cea bună.

2. Nu mai luați cina în oraș atât de des – indiferent câtă grijă credeți că aveți când mergeți la un restaurant, de cele mai multe ori este foarte greu să estimați cu acuratețe numărul de calorii consumate deoarece nu vă puteți da seama cu exactitate cum au fost gătite acele alimente.

3. Faceți mai multă activitate, în mod special antrenamente de forță – dacă deja faceți exerciții de ceva timp și încă nu ați crescut intensitatea, este posibil să nu mai consumați atât de multe calorii ca la început. Adăugați câteva mișcări noi la seria de exerciții, creșteți intensitatea lor și consumați niște fi er.

4. Înlocuiți două mese pe zi cu un shake proteic pentru a vă ajuta să rămâneți în limita de calorii. Când vă preparați shake-ul, știți exact ce puneţi înăuntru – câte calorii are pudra de proteine, laptele și fructul – deci nu mai trebuie să ghiciți ca să apreciați numărul corect. Folosiți shake-ul pentru a înlocui două din mesele zilnice, consumați o a treia masă sănătoasă și folosiți pentru gustări alimente cu un conținut ridicat de proteine, dar sărace în grăsimi, legume și fructe.

5. Este posibil să fi ajuns la greutatea potrivită. Dacă puteți, faceți niște analize pentru a verifica procentajul maselor din corp. Deci dacă aveți o masă musculară mai dezvoltată decât a altor persoane, s-ar putea să cântăriți mai mult decât credeți dumneavoastră că ar trebui. Dacă masa de grăsime din corp se află între limite normale, s-ar putea să nu mai aveți de dat jos niciun kilogram.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu