Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Serum pentru reducerea ridurilor

252,0 Ron tva inc.
Prețul în puncte: 252 point
Puncte premiu: 20 point
0829
În stoc
+
  • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Skin - Serum pentru reducerea ridurilor. Acest serum multifunctional ajuta la diminuarea semnelor vizibile de Imbatranire. Ajuta la diminuarea aparitiei liniilor fine de expresie si a ridurilor, in doar 7 zile.

Beneficii Principale:

  • Ajuta la diminuarea aparitiei liniilor fine de expresie si a ridurilor, in doar 7 zile. 
  • Testele clinice au demonstrat ca pielea devine semnificativ mai catifelata, mai neteda, mai stralucitoare si mai luminoasa in doar 7 zile. 
  • Folosirea serumului dimineata si seara ajuta la maximizarea rezultatelor. 
  • Fara parabeni adaugati.

Produs testat dermatologic.

Testat clinic pe subiecti pentru a evalua gradul de asprime a pielii la intervale de 0, 7 și 42 zile. Produs testat pe subiecti pentru a evalua gradul de netezime, catifelare, stralucire si luminozitate, masurate pe o scara de evaluare vizuala la intervale de 2, 4 sau 7 zile.

Formula exclusiva cu: Vitamina B3, Vitaminele C şi E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, extract de seminte de castan, peptide.

Recipient etans cu pompa de 50 ml

Produs testat pe subiecti pentru a evalua gradul de netezime, catifelare, stralucire si luminozitate, masurate pe o scara de evaluare vizuala la intervale de 2, 4 sau 7 zile.