Program Start de slabire cu Herbalife

537.00 RON
Pentru ea si el
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
PS-013
În stoc
+

 Taransport gratuit

 Produs Original Herbalife

 Consultanță: 0720 018 305

  • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program Start de slabire Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca. Un program de Start Herbalife este pentru o perioada de 30 de zile. Daca doriti sa slabiti mai mult este necesar sa consumati cateva luni acest program.

Pachetul contine 4 produse:

  • 2 buc. Formula 1
    Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
  • 1 buc. Formula 2
    Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
  • 1 buc. Cell Activator
    Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.