Program slabire cu aport proteic si fibre

625.00 RON
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
523145
În stoc
+
Program slabire cu aport proteic si fibre Herbalife. Protein Drink Mix este un mod excelent de a-ti atinge necesarul zilnic de proteine. La două măsuri de shake Formula 1 Herbalife adăugați pur și simplu două măsuri protein Drink Mix (14g) și amestecați cu 250ml de apă rece.
  • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program slabire cu aport proteic si fibre Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca. Acest program mediu Herbalife este pentru o perioada de 21-30 de zile.

Serviciile de care beneficiezi la acest pachet de produse timp de 30 zile sunt:

- Idei de mese si gustari sanatoase
- Lista de cumparaturi
- Monitorizare si ghidare personala
- Conectare la comunitatea online
- Conectarea in Maratonul Transformarii (concept online de monitorizare si sprijin zilnic)
- Ore de educatie nutritionala pe zoom
- Webbinarii de nutritie sustinute de specialisti in domeniu
- Ateliere de gatit sanatos pe zoom
- Materiale educative
- Programe de loialitate

Pachetul contine 4 produse:

  • 2 buc. Formula 1
    Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
  • 1 buc. Protein Drink Mix
    Utilizare: Pentru a fi consumat împreună cu shake-ul preferat adăugați pur și simplu o măsură (14g) la cele două măsuri de shake Formula 1 și amestecați cu 250ml de apă rece. Pentru a fi consumat ca gustare amestecați două măsuri (28g) de Protein Drink Mix cu 250ml de apă rece.
  • 1 buc. Fibre din mar si ovaz
    Utilizare: Ca o bautura (prin dizvolvarea unei portii de 25g in 150 ml apa ) sau poate fi adaugata in shake-ul de Formula 1

La două măsuri de shake Formula 1 Herbalife adăugați pur și simplu două măsuri protein Drink Mix (14g) și amestecați cu 250ml de apă rece.