Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Program slabire cu aport proteic si fibre

775,0 Ron tva inc.
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
Prețul în puncte: 775 point
523145
În stoc
+
Program slabire cu aport proteic si fibre Herbalife. Protein Drink Mix este un mod excelent de a-ti atinge necesarul zilnic de proteine. La două măsuri de shake Formula 1 Herbalife adăugați pur și simplu două măsuri protein Drink Mix (14g) și amestecați cu 250ml de apă rece.

Program slabire cu aport proteic si fibre Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca. Acest program mediu Herbalife este pentru o perioada de 21-30 de zile.

Pachetul contine 6 produse:

 • 2 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
 • 1 buc. Formula 2
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
 • 2 buc. Protein Drink Mix
  Utilizare: Pentru a fi consumat împreună cu shake-ul preferat adăugați pur și simplu o măsură (14g) la cele două măsuri de shake Formula 1 și amestecați cu 250ml de apă rece. Pentru a fi consumat ca gustare amestecați două măsuri (28g) de Protein Drink Mix cu 250ml de apă rece.
 • 1 buc. Fibre si Plante Herbalife
  Utilizare: Luaţi câte două tablete la fiecare masă, de trei ori pe zi. Nu mai este nevoie să faci eforturi să consumi suficiente fibre fiindcă poţi ajunge la necesarul zilnic cu ajutorul acestui supliment de fibre si plante Herbalife. Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.

La două măsuri de shake Formula 1 Herbalife adăugați pur și simplu două măsuri protein Drink Mix (14g) și amestecați cu 250ml de apă rece.