Program pentru ingrasare 3-5kg

604.00 RON
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
Pentru ea si el
Personalizează-ţi shake-ul cu a doua aroma preferata
PS-040
În stoc
+
 • VEZI AICI >>>Pretul acestui produs include

Program pentru ingrasare maxim Herbalife este programul de ingrasare pentru cei, care doresc sa mareasca greutatea corpului cu 3-5 kg. Un program de ingrasare Herbalife este pentru o perioada de 30 de zile.

Pachetul contine 3 produse:

 • 3 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru igrasare consumati de 3 ori pe zi dupa fiecare masa acest shake delicios formula 1 Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
   
 • 1 buc. Formula 2
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor.În cazul în care ai un stil de viaţă agitat și îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine F2 pentru a-i furniza vitaminele și mineralele de care are nevoie.
   
 • 1 buc. Cell Activator
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.