Program avansat pentru a reduce colesterolul

685.00 RON
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
PS-415
În afara stocului

Programul avansat pentru reducerea colesterolului din sange contine produsul Beta heart, Formula 1 si produsul Herbalifeline.  Efectele benefice sunt obtinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucan din ovaz (doua masuri).

Pur si simplu adauga 2 masuri de pudra Beta heart in apa, suc de fructe sau in shake-ul tau preferat Formula 1 si consuma o data pe zi.

Pachetul contine 4 produse:

  • 2 buc. Beta heart
    Utilizare si beneficii: 3g beta glucani ajuta la reducerea colesterolului din sange - 2 masuri/ portie, o portie pe zi de Beta heart.
  • 1 buc. Herbalifeline
    Utilizare si beneficii: Herbalifeline este un supliment de omega 3, bogat în acizii graşi esenţiali Omega-3 EPA şi DHA, cunoscuţi pentru aportul lor la menţinerea sănătăţii inimii. 1-3 capsule, de trei ori pe zi, de preferat în timpul meselor.

  • 1 buc. Formula 1
    Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 10 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.

Fara zaharuri si fara indulcitori artificiali.

Beta heart contine ingredientul cheie OatWell, beta glucan din ovaz despre care s-a demonstrat clinic ca actioneaza asupra scaderii si mentinerii nivelului de colesterol.

Frecvent cumparate impreuna

P-100
189.00 RON
SHAKE-UL FORMULA 1 Herbalife este o masa sanatoasa si gustoasa, care asigura un echilibru excelent între proteinele din soia si lapte, micronutrientii...
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
În stoc
+