Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Herbal Aloe Vera fara mango

129,0 Ron tva inc.
Prețul în puncte: 129 point
Puncte premiu: 11 points
0006
În stoc
+

Herbal Aloe Vera este realizată din frunza de aloe vera, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este disponibilă şi în varianta fara aroma de mango. Este o băutură ce conţine suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.
BAUTURA CONCENTRATA HERBAL ALOE FARA AROMA DE MANGO
Puttine calorii – o alternativa sanatoasa la bauturile carbogazoase cu mult zahar.

Contine: 473ml

BENEFICII CHEIE

  • Conţine 40% suc de aloe vera extras din frunză de aloe vera. 
  • Frunzele de aloe vera au fost atent culese şi filetate manual, pentru a asigura cel mai ridicat grad de puritate. 
  • Gelul de aloe vera se obţine prin procesare la rece, aceasta fiind cea mai bună metodă de a obţine un gel de cea mai bună calitate. 
  • Fără adaos de zahăr şi cu puţine calorii. 
  • Adaugă Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera în apă pentru a obţine un gust răcoritor ce te poate ajuta să consumi mai uşor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de lichide pe zi.

CUM TE POATE AJUTA?
Fie că încerci să îţi controlezi greutatea, fie că ai un stil de viaţă activ şi ocupat, poate fi dificil să asiguri organismului tău cantitatea de 2-2,5 litri de lichide pe zi. Consumarea Băuturii Concentrate Herbal Aloe cu aromă de mango reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare şi delicioasă, ajutându-te să creşti consumul de lichide. O alternativă mai sănătoasă la băuturile carbogazoase pline de zahăr şi calorii.

MOD DE UTILIZARE
Amestecă 3-4 capace (15-20ml) într-o jumătate de cană de apă (120ml).