Formula 1 Express de Ciocolata neagra Baton Nutritiv

95.00 RON
4472
În afara stocului

Batonul F1 Express cu aroma de ciocolata neagra este o masă Sănătoasă si are toate calitaţile nutriţionale ale unui shake sau ale unei mese sănătoase. Cu batonul Express Formula 1 esti linistit, pentru ca si atunci când manânci pe fuga poti sa îi oferi organismului o masa hranitoare, cu aport caloric controlat. Acest baton inlocuieste o masa cand doresti sa slabesti.

Cutia conţine 7 batoane.
Arome disponibile: Ciocolată, Aromă de Fructe de Pădure şi Iaurt

BENEFICII CHEIE
• Conţine un echilibru excelent de nutrienţi cheie incluzând un nivel ridicat de proteine și fibre, vitamine și minerale.
• Aport caloric controlat, conţinând aproximativ 207 kcal per baton
• 13g de proteine în fiecare baton, pentru a te ajuta să-ţi construiești masă musculară slabă
• 8g de fibre per baton, ajută la completarea cantităţii zilnice necesare de fibre
• Poate fi consumat și de vegetarieni
• Disponibil cu aromă de Ciocolată, Fructe de Pădure și Iaurt.
• Nu conţine conservanţi artificiali
• O masă sănătoasă și convenabilă atunci când ești în mișcare.

CUM TE POATE AJUTA?
Când încerci să slăbești sau să-ţi menţii greutatea este important să urmezi o dietă echilibrată, dar acest lucru poate fi dificil dacă nu ai la îndemână soluţii convenabile sau gustoase. O masă sănătoasă, precum shake-ul Herbalife Formula 1 sau acest Baton Formula 1 Masă Sănătoasă te ajută să controlezi numărul de calorii consumate și astfel te ajută să-ţi controlezi greutatea. Furnizează de asemenea vitamine și minerale esenţiale, carbohidraţi și proteine.

UTILIZARE
Savurează zilnic Batonul Masă Sănătoasă, ca opţiune pentru o masă sănătoasă.

baton herbalife F1

Doreşti un program de control al greutăţii personalizat?
Shake-urile Formula 1 sunt deja preferate de milioane de oameni în fiecare zi, ajutându-i să obţină rezultate în menţinerea greutăţii de care sunt mândri. Transform-o zilnic într-o masă gustoasă, adăugând fructele tale preferate. Shake-ul tău Formula 1 vine în cutie sau în plicuri de câte o porţie.

Ai nevoie de o masă sănătoasă și convenabilă când ești pe fugă?
Batonul Formula 1 Masă Sănătoasă este ușor de transportat când ești pe drum, iar consumat cu o cantitate consistentă de apă furnizează toţi nutrienţii necesari unei mese. Disponibil cu arome de Ciocolată și Fructe de Pădure și Iaurt, este un înlocuitor de masă tentant, permiţându-ţi să eviţi variantele rapide și bogate în calorii.

Frecvent cumparate impreuna

P-100
189.00 RON
SHAKE-UL FORMULA 1 Herbalife este o masa sanatoasa si gustoasa, care asigura un echilibru excelent între proteinele din soia si lapte, micronutrientii...
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
În stoc
+