Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Fibre si Plante Herbalife

79,0 Ron tva inc.
Prețul în puncte: 79 point
Puncte premiu: 7 points
3114
În stoc
+

Tablete cu Fibre şi Plante Aromate care conţine fibre de ovăz precum și pătrunjel, floare de portocal, floare de hibiscus și pudră din seminţe de chimen. Gama noastră de suplimente a fost special creată pentru a te ajuta să îţi atingi şi să îţi păstrezi obiectivele.

BENEFICII CHEIE
Supliment de fibre care te ajută să asimilezi doza recomandată de 25g de fibre pe zi. Ideal să se folosească în combinaţie cu Shake-urile Formula 1 și cu Complexul de Multivitamine Formula 2 ca parte din programul de control al greutăţii.

CUM TE POATE AJUTA? O dietă echilibrată compusă din multe cereale integrale te poate ajuta să-ţi completezi necesarul zilnic de fibre al organismului. Nu mai este nevoie să faci eforturi să consumi suficiente fibre fiindcă poţi ajunge la necesarul zilnic recomandat cu ajutorul acestui supliment de fibre.

UTILIZARE Luaţi câte două tablete la fiecare masă, de trei ori pe zi.
Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1
precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.