Cum ma ajuta Herbalife sa slabesc

23/05/2016
de către Carmen Anton

Ce sunt produsele Herbalife si cum ma ajuta sa slabesc?
Produsele Herbalife ajuta organismul sa slabesca rapid si sanatos fara un efort deosebit din partea dvs. Toate produsele sunt naturale si nu afecteaza negativ organismul. In cazul unei diete drastice de slabire, produsele Herbalife ajuta organismul in asa fel incat sa nu duca lipsa de vitaminele si proteinele de care are nevoie, si in caelasi timp sa elimine grasimile si apa din tesuturi.
Exemplu de produs Herbalife care elimina apa din tesut este Cell-U-Loss. Acest produs se administraza impreuna cu alte produse Herbalife cum ar fi Cell Activator care contine vitamine B (B1, B2 și B6), acest produs are menirea sa va tina in forma perfecta organismul in timpul dietei de slabire.

Un alt produs Herbalife care va ajuta in timpul dietei este Thermojetics Galben, acest produs este folosit in special de persoanele care nu pot sa se abtina de la mancare. O persoana cu surplus mare de greutate si un stomac pe masura are nevoie si de Thermojetics Galben pentru a reduce pofta de mancare.

Produsul cel mai important in timpul programului de slabire este Formula 1 care inlocuieste o masa sau doua mese pe zi. Modul de prepare: Pentru a-l prepara, pune 2 linguri mari de pudra Formula 1 in 250 ml de iaurt, lapte degresat sau suc natural.

Daca nu aveti timpul necesar sau nu avti chef sa preparati shake-ul, puteti opta pentru Formula 1 Express Baton Nutritiv, acest produs te ajuta cand incerci sa slabesti sau sa-ti mentii greutatea la fel ca Formula 1 pudra.

Cum mentin greutatea si sa evit ingrasarea?
In timpul programului de slabire de 1-3 luni metabolismul dvs. si stilul de viata alimentar se schimba, insa este recomandat dupa un program de slabire sa optati pentru un program de mentinere 1-2 luni. In felul acesta reusiti sa mentineti greutatea dorita.

Toate produsele de slabire Herbalife au menirea sa ajute organismul in mod sanatos

______________________________________________________________________________________

Principiile Programului Herbalife pentru un Stil de Viaţă Sănătos şi Activ:
Nutriţia adecvată, obţinută dintr-o alimentaţie variată şi echilibrată care include proporţia corectă de macro şi micronutrienţi pentru a se adapta nevoilor individuale şi stilului de viaţă al fiecăruia (vârstă, sex, stadiul de viaţă, greutate, structura organismului, nivelul de activitate şi rata metabolică). Mese şi gustări echilibrate, rezonabile şi nutritive pe parcursul zilei, pentru a ajuta la echilibrarea nivelului de energie şi pentru a reface rezervele de nutrienţi. Cel puţin cinci, de preferat şapte porţii de legume şi fructe proaspete şi colorate pe zi, pentru beneficiile aduse de nutrienţi şi antioxidanţi.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu