Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Program rapid de slabire cu Herbalife

229,0 Ron tva inc.
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
Prețul în puncte: 229 point
Puncte premiu: 19 points
PS-048
În stoc
+

Program rapid de slabire cu Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca rapid 1-2 kg sau mai mult, in functie de metabolismul ficaruia. Programul este creat special pentru un buget redus. Acest program Herbalife este pentru o perioada de 15 de zile. Daca doriti sa slabiti mai mult prelungiti programul cu inca 15 zile. Daca prelungiti programul, este necesar inca un shake Formula 1.

Pachetul contine 2 produse:

  • 1 buc. Formula 1
    Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
     
  • 1 buc. Thermojetics Galben
    Utilizare: 
    Cate doua tablete pe zi, ca supliment alimentar. Pot fi luate in orice moment al zilei sau al noptii. Thermojetics Galben te ajuta la inhibarea enzimelor care transforma caloriile in grasime.