Program rapid de slabire cu Herbalife 2-3 kg

379,0 Ron tva inc.
Personalizează-ţi shake-ul cu aroma preferata
Prețul în puncte: 379 point
Puncte premiu: 35 point
PS-046
În stoc
+

Program rapid de slabire cu Herbalife este programul de slabire pentru cei, care doresc sa slabeasca 2-3 kg sau mai mult, in functie de metabolismul ficaruia. Acest program Herbalife este pentru o perioada de 15-20 de zile. Daca doriti sa slabiti mai mult prelungiti programul cu inca 15 zile. Daca prelulgiti programul, este necesar inca un shake Formula 1.

Pachetul contine 4 produse:

 • 1 buc. Formula 1
  Utilizare: Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi). Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios formula 1 și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi. Formula 1 Herbalife este disponibil in 6 arome: Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Ciocolata, Capsuni si Fructe tropicale.
   
 • 1 buc. Cell Activator
  Utilizare: O tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor. Mineralele, zincul, cuprul și manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.
   
 • 1 buc. Thermojetics Galben
  Utilizare: 
  Cate doua tablete pe zi, ca supliment alimentar. Pot fi luate in orice moment al zilei sau al noptii. Thermojetics Galben te ajuta la inhibarea enzimelor care transforma caloriile in grasime.
   
 • 1 buc. Fibre si Plante Herbalife
  Utilizare: Luaţi câte două tablete la fiecare masă, de trei ori pe zi. Nu mai este nevoie să faci eforturi să consumi suficiente fibre fiindcă poţi ajunge la necesarul zilnic cu ajutorul acestui supliment de fibre si plante Herbalife. Acest produs poate fi folosit împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 precum și cu Complexul de Multivitamine Herbalife Formula 2.